Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 20:12
Uacceptabelt: UEFA er utilfredse efter Haaland-autograf

UEFA har gjort det klart, at de ikke ønsker at se dommerne bede om spillernes autografer eller trøjer efter kampene.


Octavian Sovre, som var linjedommer i opgøret mellem Manchester City og Dortmund, trak overskrifter efter opgøret, da han bad Erling Braut Haaland om at signere sine kort.

Flere tv-pundits kaldte det uprofessionelt, men efterfølgende kom det frem, at han gjorde det i den gode sags tjeneste. 

Octavian Sovre bad om en autograf på det røde og gule kort, som skal bortauktioneres med det mål om at hjælpe folk med autisme.

Trods den gode sag har UEFAs chefdommer, Roberto Rosetti, skrevet mails til forbundets dommere - heriblandt Octavian Sovre - og gjort det klart, at det er uacceptabelt og mangel på professionalisme at bede en spiller om en trøje eller autografer.

- Hvis man vil opnå den samme respekt som spillerne, hvorfor vil man så have deres autograf eller trøje? Spørger de om det samme? Det er ganske enkelt uacceptabelt. Det handler om værdighed, og man skal ikke glemme de mange kameraer til UEFA-kampe. De fanger alt, siger Roberto Rosetti ifølge Sky Sports.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED