AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 17:14
U-vending: Erik ten Hag med dårligt nyt om United-profil

Han bliver nok ikke klar, melder Erik ten Hag.


I morgen, lørdag, er der FA Cup-finale på menuen.

De to Manchester-klubber krydser klingeren sammen for første gang i en finale i verdens ældste pokalturnering.

Op til braget på Wembley har der været snak om Antony kunne blive klar, men nu er Erik ten Hag kommet med en opdatering.

For den hollandske manager sagde kort efter, at brasilianeren pådrog sin slemme skade mod Chelsea, at der var chance for, at han kunne blive klar til lørdagens brag.

Nu er ten Hag kommet med en mindre u-vending, da han nu bekræftet, at det er usandsynligt, at den 23-årige kant bliver klar til mødet med Pep Guardiolas tropper.

- Det er usandsynligt. Han har stadig en chance, men en meget lille chance.

- Han har ikke gjort fremskridt, så når jeg siger, at han stadig har en chance, er det usandsynligt, at han er til rådighed. Når jeg får disse spørgsmål så mange gange, om fraværet af spillere i de sidste par måneder, siger jeg hver gang det samme svar
 
- Det handler om de spillere, der er til rådighed, og hver gang har vi haft succes. Ikke hver gang, men mange gange, mange gange, havde vi succes. Vi har en god trup, og fra den gode trup vil vi skabe et godt hold, sagde Manchester United-manageren på fredagens pressemøde.
 
Kampen mellem Manchester United og Manchester City bliver sparket i gang klokken 16.00.

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Alt er på plads: Barcelona og Xavi går på rov i Premier League

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE