Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 19:58
Tysk talent: Arsenal forsøger at signe Bayern München-teenager

Arsenal er interesseret i at købe en af Bayern Münchens unge talenter.


Når man ikke vælter i millioner til at handle ind for, må man finde andre måder at hente nye spillere til klubben.

Den realitet ser ud til at gå op for Arsenal, der ifølge Bild har udtrykt en interesse i at skrive kontrakt med unge Angelo Stiller fra Bayern München.

For den 19-årige midtbanespiller er næppe en dyr spiller at skulle få fingrene i. Han har nemlig blot ét år tilbage af sin kontrakt med den tyske topklub, og han har desuden endnu ikke fået debut for klubbens førstehold.

Ikke desto mindre siges Arsenal at have fulgt den talentfulde tysker siden sidste sæson, og the Gunners har været så tilfredse med, hvad man har set, at klubben nu ønsker at få ham til London.

Angelo Stiller er en dybdeliggende playmaker, som er dygtig til at diktere spillet med bolden, mens han i sit defensive arbejde er dygtig til at bruge sin forudseenhed.

På den måde kan han siges at passe rigtig fint ind i Mikel Artetas måde at spille fodbold på i Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE