AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 17:38
Tysk legende stiller spørgsmålstegn ved Mertesackers fremtid efter interview

Den tyske legende Lothar Matthaus undrer sig over, at Per Mertesacker vil fortsætte med at arbejde inden for fodboldverdenen, efter den tårnhøje tysker for nyligt udtalte, at presset som topspiller er forfærdeligt.


Per Mertesacker lægger støvlerne på hylden efter denne sæson, men tyskeren har ingen intentioner om at spille så meget som muligt, inden han trækker sig tilbage. 

Det fortalte han for nyligt i et interview med Der Spiegel, hvor han afslørede, at han hellere vil sidde på tribunen end være på banen. 

Mertesacker fortalte også om det kolossale pres, der hviler på fodboldspillere, og som gennem årene har fået midtstopperen til at føle sig syg inden kampstart. 

Men selvom Mertesacker glæder sig til at slippe for presset, vil han fortsætte med at arbejde inden for fodboldverdenen. Tyskeren har nemlig allerede sikret sig jobbet som akademi-chef i Arsenal, hvilket undrer den tyske legende Lothar Matthaus: 

- Han siger, at han glæder sig til, at det er overstået, så han kan begynde på et nyt liv. Mindre pres og måske mere tid til familien, fortæller Matthaus til Sky Deutschland. 

- Men hvordan kan han fortsætte med at arbejde inden for fodboldverdenen? Hvordan kan han forklare professionalisme til en fodboldspiller, når han samtidig siger, at der hviler et alt for stort pres på dem? Det kan ikke lade sig gøre. 

Mertesacker udtalte samtidig også, at han følte sig både skuffet og lettet, da Tyskland i semifinalen røg ud af VM i 2006. Den udtalelse imponerer ikke just Matthaus, der vandt VM med Tyskland tilbage i 1990: 

- Der er ingen, der tvinger dig til at spille på landsholdet. Det valgte han selv at gøre. Han kunne have stoppet med at spille, hvis presset var for stort. At spille VM på hjemmebane og blive båret frem af euforien må ikke være en byrde for dig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED