AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 20:17
Tyrkisk medie: Everton vil erstatte Tosun med Superliga-angriber

Everton er efter sigende klar til at lade Cenk Tosun forlade klubben i januarvinduet, melder tyrkisk medie, der ydermere skriver, at The Toffees vil erstatte ham med angriber fra Superligaen.


Cenk Tosun kom til Everton i januar 2018 for £27 millioner, men han har haft problemer med at få sit gennembrud på Goodison Park og har blot scoret syv gange i 26 optrædener for The Toffees. 

Den 27-årige angriber er i denne tid henvist til bænken hos Everton, senest i lørdagens 3-1-sejr over Brighton, hvor Richarlison var frontangriber og scorede to mål. 

I samme forbindelse skriver det tyrkiske medie Fotomac, at Merseyside-klubben nu har mistet tålmodigheden med Tosun og er klar til at lade ham skifte tilbage til hans tidligere klub, Besiktas, når transfervinduet igen åbner i januar måned. 

Samme medie melder, at Marco Silva ønsker at erstatte ham med det tidligere Manchester City-akademiprodukt, Godsway Donyoh, der til dagligt tørner ud for FC Nordsjælland i den danske Superliga. 

Den 24-årige ghaneser står noteret for syv kasser i 11 optrædener i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED