Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 11:31
Tuchel om 'hård' AC: Han kan misforståes

Thomas Tuchel er ude med store roser til Andreas Christensen.


Andreas Christensen har været fantastisk for Chelsea siden Thomas Tuchels ankomst.

Konkurrencen i Chelseas defensiv er hård, men den danske midtstopper har udviklet sig til at være en yderst vigtig spiller for Thomas Tuchel efter en svær tid under Frank Lampard, hvor Andreas Christensen ikke fik meget spilletid.

Nu er Thomas Tuchel ude med store roser til 'AC', og han fortæller, at danskeren kan misforståes som spiller, fordi han er så stille.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi accepterer alle spilleres personligheder. Nogle er mere aggressive, nogle er højlydte, og nogle er rolige, og det er han. En meget intelligent spiller, siger Thomas Tuchel til klubbens hjemmeside.

- Af og til kan man måske godt misforstå ham ud fra hans personlighed, fordi han er en hård forsvarsspiller, og han er ikke bleg for at lave en hård tackling, vinde duellerne og træde i karakter til kampene. 

- Han har fundet sin plads. Han er meget stærk og meget sikker. Han har ikke nået sit bedste, fordi der er stadig plads til forbedringer i hans alder. Han kan blive en fuldstændig topspiller for os i de kommende år, og det bliver han forhåbentlig også, fordi han kommer fra akademiet. Han ved, hvad der kræves og og forbedret sig helt vildt, lyder det fra Thomas Tuchel.

Andreas Christensen har kontraktudløb efter denne sæson, og de seneste meldinger lyder på, at de to parter ikke kan nå til enig - Læs mere om historien her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE