Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2021 18:34
Kovending: Christensen føler sig ikke værdsat af Chelsea

Der er angiveligt problemer i situationen mellem Chelsea og Andreas Christensen om en kontraktforlængelse til danskeren.


Andreas Christensen har kontraktudløb efter denne sæson, men der har været meldinger om, at en kontraktforlængelse skulle være meget tæt.

Der har bl.a. været forlydender om, at danskeren ville tage til det engelske og forlænge efter den seneste landsholdspause.

Nu beretter flere engelske medier, at Andreas Christensen ikke er tæt på en ny kontrakt.

The Times og GOAL erfarer, at der ikke har været kontakt mellem Andreas Christensens repræsentanter og Chelsea siden august.

Ifølge The Times har parterne diskuteret en fireårig kontrakt med option på et år mere, men i de seneste måneder har der været ikke været nogen kontakt.

Andreas Christensen er angiveligt en af de spillere med den laveste løn i Chelsea-truppen, og GOAL kan berette, at Chelseas løntilbud til danskeren ikke vil rykke ham synderligt trods en større lønforhøhelse, og derfor stadig være en af dårligst lønnede spillere.

Ifølge GOAL føler Andreas Christensen ikke værdsat nok af Chelsea efter deres tilbud.

Han skulle være meget opsat på at blive i London-klubben, men til januar kan han altså frit snakke med andre klubber.

Chelsea har efter sigende også problemer med at forhandle en ny kontrakt på plads med Antonio Rüdiger - Læs mere om den historie her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE