AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 10:05
Tuchel om Chelsea-stjerne: Jeg fik dræberøjne

Thomas Tuchel erkender, at han ikke var i kridthuset hos midtbanespilleren.


Det kom som noget af en overraskelse, at Mason Mount ikke var med fra start i kampen mod Manchester City.

Den engelske kantspiller kom på banen med små 10 minutter igen.

Chelsea-manager, Thomas Tuchel, fortæller nu, at Mason Mount ikke var tilfreds tyskerens beslutning, hvilket han har fuld forståelse for.

- Ja, jeg fik dræberøjne, og det er helt normalt. Det er stadig en del af Masons personlighed, og der er intet ondt i det, siger Thomas Tuchel til The Times.

- Jeg følte ikke, at Mason var på 100 procent. Der, hvor han er urørlig, hvilket han normalt er. Han er ikke glad for det, men det varer ikke lang tid, fordi alle elsker Mason - også mig.

- Vi troede, vi kunne bryde deres (Manchester City, red.) kæde mere med Ziyech på venstre og Pulisic på højre. Han er normalt mere offensiv og mere en løber end Mount, og vi forventede at have mere plads bad den sidste kæde, lyder det fra Chelsea-manageren.

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE