Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 10:05
Tuchel langer ud efter Chelsea-duo trods vigtig sejr

Thomas Tuchel var ikke tilfreds med Kai Havertz og Timo Werner mod Porto onsdag aften.


Selvom Chelsea spillede sig et stort skridt tættere på Champions League-semifinalerne med en 2-0-sejr på udebane mod FC Porto, var Thomas Tuchel ikke tilfreds med præstationerne hos Timo Werner og Kai Havertz.

De to tyskere, der begge blev købt sidste sommer for store summer, blev pillet ud i løbet af anden halvleg efter skuffende optrædener, og efterfølgende lagde Tuchel ikke skjul på, at han var skuffet over duoen.

- Jeg accepterer, at det var en hård kamp for Timo og Kai i dag. De havde ikke deres bedste dag, og vi leverede ikke så godt, sagde Tuchel ifølge Goal.

- Jeg kunne føle, at vores to tyske spillere oppe foran, Kai og Timo, ikke spillede op til deres bedste i dag, så jeg ville have friske kræfter ind fra bænken.

I stedet var det Christian Pulisic og Olivier Giroud, der spillede kampen til ende på toppen for The Blues, der vandt på scoringer af Mason Mount og Ben Chilwell.

Der er returkamp på tirsdag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED