AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2022 17:39
Tuchel bekræfter: Chelsea mangler spillere til disse to positioner

Tyskeren fortæller, at Chelsea fortsat leder efter spillere på to positioner.


Chelsea-manager Thomas Tuchel er af den overbevisning, at klubben godt kunne bruge endnu en midtstopper og angriber.

Han fortæller dog i samme ombæring, at klubben kun er på udkig efter "topklasse forstærkninger".

Desuden fortæller tyskeren, at Chelsea ikke går i panik, hvis der ikke bliver hentet flere spillere ind i et vindue, hvor klubben allerede har sikret sig Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly og Carney Chukwuemeka.

- Vi kunne godt bruge endnu en midtstopper, når man ser på antallet og det faktum, at vi spiller med tre, siger Thomas Tuchel fredag på et pressemøde.

- Vi kunne styrke os i styrke og bredde, men ét er, hvad man ønsker, noget andet er, hvad der er muligt, siger tyskeren om en ny angriber.

- Vi ønsker topkvalitet. Man får ikke altid, hvad man ønsker. Der er stadig nogle dage tilbage (af vinduet, red.).

Særligt Leicesters Wesley Fofana vækker interesse hos The Blues, der indtil videre har fået afvist to bud, mens et tredje efter sigende skulle være på trapperne.

Chelsea møder i weekenden Tottenham hjemme i et London-derby. Her må Tuchels tropper undvære Mateo Kovacic og Marcos Alonso. Førstnævnte er på lazarettet med en knæskade, mens sidstnævnte er i gang med at færdiggøre et skifte til FC Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE