Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 09:38
Tuchel advarer: Disse tre Chelsea-spillere ønsker du ikke at slåsse med

Thomas Tuchel har nemt ved at pege på tre af sine spillere, som du nødigt vil havne i en slåskamp med.


Måske misforstod han spørgsmålet. Måske var det bare et sejt svar. Men da Thomas Tuchel til mandagens pressemøde blev adspurgt om, hvem Chelsea-spillere, der går forrest, når kampene bliver hårde, lød svaret fra tyskeren:

- Du ønsker ærlig talt ikke at havne i en slåskamp med Rüdiger, Azpilicueta eller Kovacic. De er alle tre spillere, der er i deres følelsers vold og klar til at kæmpe. Det er også i deres natur at vise det på banen og beskytte holdets bedste interesser, sagde Tuchel ifølge Talksport.

Tuchel var selv aktiv fodboldspiller tilbage i 90'erne og husker stadig, hvordan det også dengang var vigtigt at have spillere med samme kvalitet som den kampberedte Chelsea-trio.

- Det var vigtigt for mig at kunne se før en kamp, hvem jeg kunne regne med på banen. Hvem der ville kæmpe med mig. Jeg er sikker på, at Chelsea-spillerne nu kan kigge rundt i omklædningsrummet og se, hvem de kan stole på, fortalte Tuchel.

Chelsea skal forsøge at forsvare sin 2-0 sejr i første opgør mod FC Porto denne tirsdag aften - kick-off klokken 21.00.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED