AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:10:2022 21:01
Engelsk fodboldagent efterforskes af politiet

En engelsk fodboldagent er blevet arresteret og efterforskes nu af politiet.


En anerkendt engelsk fodboldagent bliver efterforsket af politiet.

Det skriver den engelske avis, The Times.

Agenten undersøges for at true den nu tidligere Chelsea-sportsdirektør, Marina Granovskaia, over en email. Navnet på agenten er ukendt, men politiet undersøger sagen.

The Times har fået fremlagt emailen fra agenten, hvor han kræver, at Chelsea skal betale ham og agentbureauet £300,000 i forbindelse med en transfer. 

Marina Granovskaia modtog efter sigende emailen, da hun var i Chelsea og arbejdede på ejerovertagelsen, da Roman Abramovich ville sælge klubben.

- Jeg vil få dig til at betale. Det er ikke en trussel... det er et løfte. Hvis Chelsea ikke betaler, så er den på dig, lyder det bl.a. fra agenten.

- Jeg vil give dig chancen for at ordne tingene, hvis du undskylder for din opførsel mod mig. Hvis du ikke gør, så lover jeg dig, at du kommer til at betale for den måde, du har været mod mig på personligt og forretningsmæssigt plan

- Du skylder mig og mine partnere £300,000, som skal betales med det samme. Hvis Chelsea ikke betaler, så er gælden på dig. Jeg er færdig med at være sød mod dig, lyder det. 

Ifølge avisen blev agenten arresteret og efterfølgende løsladt mod kaution.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE