AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 14:52
Troværdige journalister: Thiago og Klopp er enige om Liverpool-skifte

Christian Falk og Fabrizio Romano slår fast, at Thiago vil til Liverpool, og Jürgen Klopp også vil have spanieren til Anfield.


Thiago Alcantara er hovedpersonen i en af de større transfersagaer denne sommer.

Den spanske midtbanespiller ønsker en ny udfordring, og han har udset sig et skifte til Liverpool. Det fortæller BILD-journalisten, Christian Falk.

- Det er sandt, at han vil til Liverpool. Der er en aftale (med Liverpool, red.), som han ikke har fortalt til Bayern München, men det ved vi fra omklædningsrummet. Det er spørgsmål om penge. Bayern München vil ikke slippe ham gratis, og de vil have omkring €30 millioner, siger Christian Falk til podcasten 'PodSavesTheBall'.

- Jeg har de samme informationer som Christian. Jeg er blevet fortalt, at Klopp vil have Thiago, og han vil elske at skifte til Liverpool. Han er overbevist om, at det vil være den perfekt klub til sin spillestil. Klopp og Thiago har været i dialog, og han vil til Liverpool, lyder meldingen fra Fabrizio Romano.

Christian Falk fortæller yderligere, at Liverpool muligvis skal rykke hurtigt, fordi de også er andre Premier League-klubber, som er interesseret i Thiago.

Hør hele podcasten på Spotify under navnet PodSavesTheBall.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED