Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Trods VM-skuffelse: Landsholdet kan modtage enormt honorar

Af Kasper Leif Pedersen
20.03.2023 Kl. 10:29
Det danske herrelandshold kan modtage et enormt honorar.

Premier League er gået på landsholdspause, og derfor kan det danske herrelandshold se frem til EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Her er det første gang, at vi ser landsholdet i aktion siden skuffelsen til VM i Qatar.

Og i løbet af de kommende dage, så skal herrelandsholdet møde ind i træningslejren i Helsingør, hvor de kan have et ordentligt smil på læberne.

For det danske landshold har udsigt til en stigning i honoraret på 20 procent.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det gør de på baggrund af en aftale mellem DBU og Spillerforeningen fra 2018. På daværende tidspunkt blev det aftalt, at de danske landsholdsspilere ville få en stigning i honoraret på hele 20 procent fra 1. januar 2023 og resten af aftaleperioden, der vil sige til sommeren 2024.

Den nye aftale indebærer, at man bliver belønnet for at spille i godt i rødt og hvidt, hvor der bl.a. er en tilskuerbonus på 1,69 kr. pr. tilskuer samt en hjemmesejrbonus på 26.548 kr.

Udover det, så er der bl.a. også en bonus på 44.248 kr for sejr på udebane samt 51.554 kr. pr. kamp, som hver enkelt spiller har deltaget i i forbindelse med EM-kvalifikationen.
 
Dog skal DBU og Spillerforeningen snart i gang med at forhandle om en ny samarbejdsaftale, da den nuværende, der trådte i kræft pr. 1. januar, udløber efter EM-slutrunden i 2024 i Tyskland. 
 

 

Annonce