Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 20:02
Trods virvar af rygter: United prioriterer ikke køb af midterforsvarer

Manchester United har ikke som prioritet at hente en midterforsvarer til klubben denne sommer.


Manchester United ville unægteligt være stærkere med en forsvarsprofil mere i truppen, hvilket for tiden er noget af det, der for tiden debatteres på højtryk i England.

Svenske Victor Lindelöf spillede lørdag en rædselskamp imod Crystal Palace, og det har igen sparket i gang i rygter omkring United-interesse i alverdens midterforsvarere.

Det er dog meget usandsynligt, at De Røde Djævle kommer til at være en stopper rigere, når transfervinduet smækker i den 5. oktober.

Det erfarer troværdige The Athletics, hvor det erfares, at United ikke har som prioritet at investere i en forsvarsspiller.

I stedet, tilføjer Athletics, har man stor tiltro til en spiller som Axel Tuanzebe, som Ole Gunnar Solskjær vil være klar til at give chancer, så snart engelsk-congoleseren er tilbage fra sin langvarige skade.

United har tidligere været sat kraftigt i forbindelse med AS Monacos Benoit Badiashile, som Manchester-klubben ligeledes har forsøgt sig med et bud på.

Monaco afviste dog brat, og siden har den franske rigmandsklub ikke hørt mere fra den administerende direktør Ed Woodward - og det kommer de altså heller ikke til.

Den hollandske midtbanespiller Donny van de Beek er fortsat førsteholdstruppens eneste sommer-forstærkning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED