AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 09:39
Trods skuffelse: Her er Danmarks chancer for videre avancement

De danske drenge har fortsat gode chancer for at gå videre fra gruppespillet.


Det endte ikke med at blive den start, som Danmark havde håbet på, da de spillede mod Tunesien i den første gruppespilskamp.

Kasper Hjulmand & Co. måtte nøjes med et enkelt point efter 0-0.

I anden anden gruppespilskamp vandt Frankrig 4-1 over Australien, og ifølge statistiksiden, Gracenote Live, har de danske drenge stadig gode chancer for at gå videre.

Statistiksiden spår Danmark til at have 58 procents chance for at gå videre, hvilket er noget større chance end Australien og Tunesien.

Tunesien har 36 procents chance for videre avancement, mens Australien har 20 procent. Frankrig topper naturligvis med 87 procent.

Hos Gracenote Live er det også mest sandsynligt, at Danmark ender på andenpladsen og dermed skal møde førstepladsen i Gruppe C - og det står i øjeblikket til at blive Saudi Arabien, der vandt første kamp over Argentina.

Ifølge Gracenote Live har 69 procents chance for at slå Saudi Arabien i en eventuel 1/8-delsfinale. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE