Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 15:36
Trods rygter om madforgiftning: Tottenham-stjerne spiller på søndag

Antonio Conte bekræfter, at Tottenham-stjernen bliver klar.


Harry Kane har følt sig utilpas, og der har været meldinger om, at der muligvis har været udbrud af madforgiftning i Spurs-truppen.
 
Men Tottenhams manager, Antonio Conte, fortæller, at Kane bliver klar til søndagens møde med Norwich.
 
- Ja, helt sikkert. I sidste uge havde Dejan Kulusevski det her problem (madforgiftning, red.). Han kunne ikke træne om lørdagen, men spilede alligevel med om søndagen. Det er en stor kamp, og det er ikke en, han vil gå glip af, siger Conte.
 
Rygterne om, at madforgiftning skulle være spredt til hele truppen blev dog skudt ned af flere journalister, som dækker Tottenham tæt. Det var Gary Lineker, der oprindeligt kom meldingen.
 
Harry Kane har dog følt sig utilpas, og han har derfor ikke været med til træningen i dag, fredag, ligesom han også måtte melde afbud til en begivenhed, hvor han skulle være ambassadør.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE