AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2023 15:18
Trods rygter: Midtbanespiller vil blive i Manchester City

Han vil kæmpe for sin plads i Manchester City.


Da Kalvin Phillips skiftede til Manchester City fra Leeds i en handel til £42 millioner, så var der et hav af forventninger til englænderen.

Midtbanespilleren blev sat som den ideelle afløser for Fernandinho, der forlod klubben efter ni år.

 

 

Men historien i dag er noget helt andet, da han blot står noteret for to Premier League-starter, hvor 16 af de 23 optrædener er kommet som indskifter.

Derfor fik rygtemøllen også på om Pep Guardiola & co. kunne finde på at afskedige landsholdsspilleren, hvor Newcastle angiveligt havde et godt øje til den 27-årige.

Dog går meldingen nu fra The Telegraph, at Phillips agter at blive i Manchester City på trods af en skuffende første sæson.

Det er ikke usædvanligt, at Guardiola venter med at give nye spillere en fremtrædende rolle på holdet, hvor Phillips tror, at han kan gøre som Jack Grealish, der også kæmpede for at komme ind i startelleveren umiddelbart efter sit £100 millioner-skifte fra Aston Villa.

Phillips var senest ubrugt indskifter i lørdagens FA Cup-finalesejr over Manchester United, hvor Manchester City nærmer sig The Treble.

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE