AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 22:38
Trods PL-rygter: Atletico-direktør bekræfter Griezmanns Barca-skifte

Antoine Griezmann kommer formentlig ikke til Premier League. Atletico Madrid-direktøren, Miguel Gil Marin, bekræfter, at han er på vej til FC Barcelona.


Antoine Griezmann er igennem længere tid blevet rygtet til Premier League, hvor Manchester United i høj grad har været nævnt, når snakken er gået på franskmandens fremtid.

FC Barcelona har dog også været sat i forbindelse med Griezmann, og nu ser det ud til, at det bliver de spanske giganter, som løber med angriberens underskrift.

Atletico Madrid-direktør, Miguel Gil Marin, bekræfter nemlig, at Griezmann er på vej til ligakonkurrenterne.

- Det står meget klart for mig, hvor han kommer til at spille. Det har været kendt siden marts, og det er i Barcelona, udtaler han til Sport.

Udmeldingen kommer ikke længe efter, at Atletico Madrids præsident, Enrique Cerezo, udtalte, at han endnu ikke havde hørt noget fra Barcelona.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED