Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2021 18:53
Trods exit-ønske: City-profil vil ikke til Tottenham

Bernardo Silva har ikke tænkt sig at skifte til Tottenham denne sommer.


Bernardo Silva søger en udvej fra Manchester City denne sommer, eftersom Jack Grealish har stjålet portugsierens plads på holdkortet.

Manchester City har samtidig brug for pengene, hvorfor man først og fremmest har forsøgt at lokke Tottenham med en byttehandel for Harry Kane, men Silva bliver efter sigende den sværeste at overtale om det.

Den 26-årige tekniker vil nemlig slet ikke til Tottenham, da teknikeren foretrækker et skifte til Spanien, hvis han ikke kan få fast spilletid i Manchester City. Sådan lyder det fra The Athletics Sam Lee.

Lee beretter videre, at Silvas agent Jorge Mendes har været i Manchrester i løbet af de seneste par dage for at arbejde på en aftale for sin klient.

Ifølge Daily Mail kræver Manchester City i den gode ende af 60 millioner pund for Silva, som løst har været rygtet til Atletico Madrid.

Silva skiftede i 2017 til City fra AS Monaco for 43 millioner pund, hvor han siden har spillet mere end 200 kampe for The Citizens med 35 mål og 44 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE