Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 17:38
Trods enighed: GOAL melder lang vej til Barcelona for Man City-midtstopper

Der er stadig et stykke vej til FC Barcelona for Eric Garcia, selvom de er blevet enige på det personlige plan, skriver GOAL.


Eric Garcia fra Manchester City har længe været jagtet af FC Barcelona, der vil hente La Masia-talentet tilbage til det spanske.

Manchester City skulle også være klar til at sælge den 20-årige spanier til klubben, hvor han fik sin fodboldopdragelse.

Samtidig skrev Fabrizio Romano i aftes på Twitter, at den spanske midtstopper er enig med FC Barcelona på det personlige plan.

Det tyder dog på, at der alligevel er lang vej til FC Barcelona for Eric Garcia, hvis man skal tro GOAL.

De skriver nemlig, at den nuværende midlertidige præsident i FC Barcelona, Carles Tusquets, først skal have grønt lys fra de fire præsidentkandidater.

Der er præsidentvalg i FC Barcelona d. 24. januar, hvor afstemningen begynder. GOAL skriver dog, at der arbejdes på at få grønt lys inden.

FC Barcelona har nemlig udlejet Carles Alena for at kunne finansere tilgangen af Eric Garcia, der må blive hos Manchester City lidt endnu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED