Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 09:38
Trods Barca-interesse: Arsenal håber på at forlænge med Arteta

Football London skriver, at Mikel Arteta med stor sandsynlighed kan se frem til at blive tilbudt en ny kontrakt af Arsenal til sommer.


Hvis Mikel Arteta ønsker at blive hængende, hælder Arsenal i den grad til at tilbyde den spanske træner en ny kontrakt, skriver Football London.

Mandag meldte den pålidelige spanske journalist Gerard Romero, at FC Barcelona-præsidentkandidanten Joan Laporta har Arteta som en af sine favoritter til at overtage trænertjansen fra Ronald Koeman efter denne sæson.

Men nu skal Laporta først lige vinde præsidentvalget den 7. marts, og i skrivende stund har Barcelona ikke været i kontakt med Arteta, erfarer Football London.

Det kan nås endnu, men Arsenal håber på, at træneren kan se ideen i at blive og fortsætte den "kulturelle genobygning," som han har igangsat i klubben.

Selvom resultaterne har været svingende, mener Arsenal-ledelsen stadig, at Arteta har potentialet til at udvikle sig til en af verdens bedste trænere, og fortsætter sæsonen på en nogenlunde positiv kurs, vil han blive tilbudt en ny kontrakt til sommer.

Artetas nuværende løber frem til 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED