AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 14:57
Trods afvist bud: Manchester United har ikke opgivet Wan-Bissaka

Manchester United har ikke opgivet at få fingrene i Aaron Wan-Bissaka på trods af et afvist bud fra Crystal Palace. Et nyt bud kan være på trapperne inden længe.


Et bud på £40 millioner blev mødt med et nej tak fra Crystal Palaces side.

Buddet kom fra Manchester United, men ifølge flere medier – heriblandt the Guardian – var det ikke nok for Crystal Palace, der angiveligt kræver £60 millioner for den engelske højre back, som står øverst på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste til den position.

Nu skriver forbes.com, at Manchester United er ved at beslutte, om klubben skal vende tilbage med et forhøjet bud. Mediet mener dog at vide, at det er højst sandsynligt, at det vil ske inden alt for længe.

Historien stemmer godt overens med, hvad London Evening Standard rapporterede tidligere i dag. Avisen skrev her, at Manchester United var blevet opmuntret til at vende tilbage med et nyt bud, og De Røde Djævle føler sig overbeviste om, at et højere bud kan få Crystal Palace til at sælge.

21-årige Aaron Wan-Bissaka har kontrakt med the Eagles frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED