AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 17:23
Trippier nedtoner Kanes betydning: Andre spillere kan score mål

Kieran Trippier slår fast, at det engelske landshold er mere end bare Harry Kane, selvom Tottenham-angriberen umiddelbart er den mest giftige spiller i truppen.


Harry Kane har de seneste par sæsoner høvlet mål ind på stribe for Tottenham, og der er derfor også store forventninger til angriberen, når England om få dage skal i aktion ved VM i Rusland. 

Selvom Kane har stor betydning for The Three Lions, er holdet dog mere end bare ham. Det slår Kanes Tottenham-holdkammerat Kieran Trippier fast: 

- Alle ved, hvad Harry Kane er i stand til. Han er en målscorer og meget professionel, udtaler Trippier ifølge Sky Sports. 

- Men hvis du tager et kig på vores hold, så er der kun vindere, og vi har mange spillere, der kan score mål. Ikke kun Kane.

- Vi har en stærk offensiv med masser af fart og ungdommelighed. Vi glæder os bare til at komme i gang. 

Kane skal bære anførerbindet for England under VM, og Trippier er overbevist om, at landstræner Gareth Southgate har valgt den rette mand til opgaven: 

- Han er en fantastisk leder. Både på og uden for banen. Han er der, hvis du har brug for hjælp, og der findes ikke en bedre person til at lede os til VM. 

England tager hul på VM på mandag, hvor Tunesien venter.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED