AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 10:59
Trent bliver heftigt kritiseret defensivt: Nu svarer han tilbage

Trent Alexander-Arnold sætter nogle på hans kritikpunkt, nemlig defensive mangler.


Trent Alexander-Arnold bliver ofte anset som en af verdens bedste højrebacks. 

Dog er der ét punkt, hvor den 24-årige englænder bliver enorm kritiseret, nemlig defensivt.

Og dette har Liverpool-stjernen nu har sat nogle ord på:

- Jeg tror, at det er kommet til det punkt, hvor det bare er den dovne mening, siger den engelske landsholdsspiller til talkSPORT.

- Til tider føles det som om det er ligegyldigt, hvor godt jeg gør det, hvis det ikke er perfekt - jeg bliver holdt til standarder, som andre spillere ikke bliver holdt til.

- Folk, der bare ser spillet og ser det, de vil se, har vist en fordom, som jeg tror, at der nu er. Man ser, hvad man vil se i sidste ende.

- Hvis man går til en kamp og har en opfattelse af, at en spiller er doven, og man ser ham én gang, hvor han ikker løber, så er han i ens bevidsthed doven. Du ser ikke resten af kampen, hvor de løber rundt og sprinter rundt.
 
- Det er nok der, jeg føler, at jeg bliver bedømt, når folk går til kampene med en forudfattet opfattelse af 'han er ikke en god forsvarsspiller' eller 'han kan ikke forsvare godt', så når jeg har den ene fejl, eller når nogen en gang kommer forbi mig, så bekræfter det, hvad de tror.
 
Trent Alexander-Arnold er p.t. med England til VM i Qatar, hvor man på søndag moder Senegal i ottendedelsfinalen. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE