AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 10:43
Tredje gang er lykkens gang? - Mourinho er åben for Chelsea-tilbagevenden

Daily Mirror skriver, at José Mourinho er klar til at prøve lykken for Chelsea endnu engang.


José Mourinho har ikke fået nok af Chelsea,  men spørgsmålet er,  om Chelsea har fået nok af Mourinho.

Ifølge Daily Mirror er portugiseren i hvert fald klar til at tage sin tredje tørn på Stamford Bridge,  hvis chancen byder sig.

Maurizio Sarri er som bekendt på vej væk fra The Bridge til fordel for Juventus,  så The Blues er atter på udkig efter en ny træner.

Massimiliano Allegri, Erik ten Hag, Frank Lampard, Javia Gracia og Nuno Espirito Santo er blevet nævnt som topkandidaterne til trænersædet,  men José Mourinho er altså også en mulighed.

Portugiseren har været arbejdsløs siden fyresedlen i Manchester United i december,  men har tidligere udtalt, at han håbede på at vende tilbage til trænergerningen denne juni.

Timingen kan jo ende med at være noget nær perfekt i forhold til Maurizio Sarris stop på Stamford Bridge,  men det er mere tvivlsomt, om Roman Abramovich og Chelsea-ledelsen ønsker ham tilbage.

Hans sidste ophold i klubben endte alt andet en lykkeligt efter en dårlig start på titelforsvaret og et større skænderi om den daværende klubdoktor Eva Carneiro,  men det er stadig værd at huske, at han trods har vundet tre Premier League-titler,  tre League Cups og en FA Cup for The Blues.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED