AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:03:2023 19:26
Tre røde kort på få minutter: Manchester United er klar til FA Cup-semifinale

Én hændelse var med til at ændre kampen mellem Manchester United og Fulham.


Manchester United er klar til FA Cup-semifinale mod Brighton efter en dramatisk kamp mod Fulham på Old Trafford.

Efter en lige første halvleg gik de to mandskaber til pause med 0-0, men kort inde i anden halvleg bragte Aleksandar Mitrović gæsterne efter et hjørnespark.

London-mandskabet stod dermed med det ene ben i semifinalen, men med godt 20 minutter tilbage af opgøret ændrede kampen sig drastisk.

Jadon Sancho stod til at score, men fik sin afslutning blokeret af Willian, der reddede bolden på stregen. Men VAR-billederne viste efterfølgende, at brasilianeren brugte hånden, og derfor blev han udvist og værterne fik tildelt et straffespark.

Ved beslutningen af Aleksandar Mitrović at tage fat i dommeren, og det resulterede også i et rødt kort, og i samme hændelse blev Fulham-manager, Marco Silva, også udvist. 

Bruno Fernandes eksekverede sikkert straffespark til 1-1, og kort efter scorede Marcel Sabitzer til 2-1.

I slutsekunderne kunne Bruno Fernandes så gøre det til 3-1, der sikrede De Røde Djævle en billet til semifinale mod Brighton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE