AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2023 18:20
Tre Premier League-klubber vil have Mads Hermansen

Der er rift om Mads Hermansen, som gerne vil sælges til sommer.


Den danske landsholdsmålmand Mads Hermansen har en plan om at skulle skifte klub til sommer, og det er ganske forståeligt, for det forlyder nu, at han kan havne i verdens bedste liga.

Der er nemlig interesse fra tre Premier League-klubber, erfarer bold.dk nu.

Mediet rapporterer, at både Fulham, Everton og Bournemouth er interesseret i den unge Brøndby-keeper, som gennem et par sæsoner har imponeret i Superligaen efter klubbens salg af Marvin Schwäbe.

Især Bournemouth skulle gennem længere tid have haft kig på Hermansen, som har godt to år tilbage af sin kontrakt med Brøndby, som dog gerne vil forlænge aftalen med målmanden.

LÆS OGSÅ: Vildt: Manchester United fører kampen om dansker

Det ligger dog ikke i kortene, at det kommer til at ske, og Hermansens gode præstationer for Brøndby kan nu føre til, at han foretager et stort skifte til sommer.

Konkurrencen hos især Fulham og Everton vil dog være benhård, for her er henholdsvis den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford og tyske Bernd Leno i øjeblikket førstevalg mellem stængerne.

En anden mulighed for Hermansen kan måske være Burnley, som søndag havde sendt manager Vincent Kompany på Brøndby Stadion for at overvære kampen mod Viborg, og måske scoutede belgieren her Hermansen, som indkasserede tre scoringer i opgøret.

LÆS OGSÅ: Kommentator: Her kan Jürgen Klopp blive fyret


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE