AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2023 20:19
Tre Big Six-klubber viser interesse for Franck Kessié

Franck Kessié er angiveligt på blokken i flere store, engelske klubber frem mod sommerens transfervindue.


Nok har Franck Kessié spillet 31 kampe for Barcelona i denne sæson, men midtbanespilleren er langt fra fast mand for den spanske storklub, og til sommer kan han måske endda også forlade klubben igen.

Selvom det kun er Kessiés første sæson i Barcelona, er der nemlig massiv interesse for den dynamiske midtbanespiller.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er der interesse fra en række klubber. I England er det angiveligt både Tottenham, Chelsea og Manchester United, der har ham på blokken frem mod sommerens transfervindue.

Der er dog visse spørgsmålstegn ved alle tre klubber.

LÆS OGSÅ: Liverpool-legende kan blive næste træner for Real Madrid

For Mundo Deportivo skriver, at Antonio Conte er vild med Kessié, men italieneren er måske slet ikke manager for Tottenham, når transfervinduet åbner igen.

Avisen rapporterer også, at Chelsea ser Kessié som afløseren for N’Golo Kanté, men det forlyder dog i andre medier, at franskmanden er tæt på at forlænge sin kontrakt med The Blues.

Til sidst er der Manchester United, men umiddelbart er Kessié slet ikke den type spiller, som Erik ten Hag er på jagt efter til at gøre De Røde Djævle til et mere boldstærkt mandskab.

Samtidig forlyder det også, at Kessié er fokuseret på at slå igennem i Barcelona, og derfor virker det mest af alt som et meget løst rygte.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup: De er favoritter til at vinde Champions League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE