AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 15:12
Traoré om hård barndom: Jeg kunne ligeså godt have solgt stoffer

Wolverhampton-stjernen havde ikke nogen nem opvækst.


Adama Traorés liv kunne være gået en helt anden retning, havde han ikke haft den nødvendige fokus efter at blive en succesfuld fodboldspiller.

For under sin opvækst i Barcelona voksede han op i et hårdt nabolag, og han blev flere gange forsøgt rekrutteret til de lokale bander.

- Dengang var man populær, hvis man var del af en bande, og min bror og jeg er blevet spurgt utallige gange om, hvorvidt vi ville være med, fortæller Traoré i et interview med AS.

- Men vi havde en anden mentalitet. Vi ønskede at blive fodboldspillere i stedet for bandemedlemmer. Man så slagsmål dagligt, men ønskede ikke selv at slås.

Det viste sig at være en god satsning for Traoré, der har været en af Premier League-sæsonens største åbenbaringer.

Nu er der snak om et muligt skifte - enten til en større Premier League-klub eller tilbage til én af de to spanske storklubber. Det tragiske er, at Traoré voksede op med mange andre talentfulde fodboldspillere, som valgte en anden vej i livet end ham.

- Mange droppede fodbolden for at blive bandemedlemmer. Jeg har spillet med nogle fantastiske spillere i blokkene, men de stoppede for at sælge stoffer, fortæller Wolverhampton-profilen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED