AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 09:24
Transfersagaen 2021: Mbappé er interesseret i United-skifte

En person tæt på Paris Saint-Germain-stjernen fortæller til The Times, at Kylian Mbappé har en interesse i at skifte til Manchester United.


Kylian Mbappé skulle have meddelt Paris Saint-Germain, at han forlader klubben efter denne sæson - og han ser sig selv fortsætte karrieren enten i La Liga eller Premier League. Det skrev The Times søndag.

Man fristes til at sige, at Liverpool er den mest åbenlyse destination, da Mbappé tidligere har skamrost klubben og Jürgen Klopp, og skulle The Reds sælge en spiller som Mohamed Salah eller Sadio Mané, så ville det måske ikke være helt sort at købe Kylian Mbappé i stedet.

Men selvom det er The Reds, Mbappé har omtalt i de mest rosende vendinger, så har den unge superstjerne også en interesse i at skifte til Manchester United.  The Times erfarer via en nær ven af franskmanden, at Mbappé godt kunne se sig selv repræsentere The Red Devils i fremtiden.

Mbappé har kontrakt frem til 2022, så næste sommer kan Paris Saint-Germain være tvunget til at sælge, hvis de vil undgå at miste ham på en fri transfer. Derfor kan I godt forvente massevis af rygter og spekulation gennem den næste sæson, for det her vil med garanti udvikle sig til en transfersaga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED