AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 19:20
Transferrekord i fare for at blive slået: City og United vil have Maguire

Store pengebeløb kan skifte bankkonto denne sommer, for både Manchester United og Manchester City er gået på jagt efter Harry Maguire.


Lige nu er Virgil van Dijk verdens dyreste forsvarsspiller med et prisskilt på £75 millioner hængende om halsen. Den rekord kommer Harry Maguire nok ikke til at slå, men englænderen kan sætte sig på en anden transferrekord.

Landsholdsspilleren er på blokken hos Manchester United og Manchester City, og de to engelske storklubber vil hver især gerne købe midterforsvareren, men Leicester er ikke interesseret i at sælge.

Det skriver Sky Sports.

Mediet hævder, at Leicester vurderer Harry Maguire til at være £80 millioner værd, men det vil ingen af de to Manchester-klubber være parat til at betale. Derimod er det sandsynligt, at de vil gå med til at betale mere end £50 millioner for den 26-årige Leicester-profil.

Hvis Harry Maguire bliver solgt for mere end £50 millioner, vil han overgå Kyle Walker som den dyreste engelske forsvarsspiller, og Leicester har allerede gjort klar til, hvis det alligevel ender ud i et stort salg.

Erstatningen for Harry Maguire kan meget vel blive James Tarkowski, som gennem længere tid er blevet nævnt som et emne, men englænderen er ikke den eneste på Leicesters ønskeliste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED