AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 10:45
TRANSFERODDS: Fem oddsforslag med god værdi

Hos flere bettingselskaber kan man spille på diverse transfers. Jeg ser nu nærmere på fem transferodds, som jeg ser god værdi ved.


Matthijs De Ligt
Skifter til Barcelona: Odds 2,10 hos Betfair

Der er i øjeblikket mange rygter om hollænderens fremtid, og som det ser ud nu, bliver det en tur til Barcelona eller PSG. Der har også været rygter om Liverpool og Manchester United, men et Premier League-skifte ser usandsynligt ud denne sommer. 

Barcelona er ifølge bookmakerne favoritter, og jeg kan forestille mig, at De Ligt skulle ende i Barcelona. Det vil efter min mening være et uambitiøst skifte at tage til den franske klub. Jeg har en forestilling om, at Mino Raiola anvender PSG til at få en bedre kontrakt i den spanske klub. Derfor ville jeg sætte mine penge på Barcelona ser også en god værdi i et odds på 2,10. 

Gareth Bale 
Bliver i Real Madrid: Odds 3,00 hos Unibet

Det lader ikke til, at waliseren indgår i Zinedine Zidanes planer, og derfor vil det også være en lille risiko at spille på Bales fremtid, men jeg ser god værdi i dette odds. Det skyldes, at jeg ikke kan se, hvor han skulle skifte hen. Real Madrid vil uden tvivl kræve en stor sum, og det er de færreste klubber, der kan og vil betale prisen samt matche hans lønkrav. Han er 29 år og døjer en del med skader, og det er også en faktor, der spiller ind.

Det er ikke første gang, han bliver rygtet væk under Zidane, og hvis den franske træner ikke var interesseret i at arbejde med ham, var han formentlig også skiftet noget før.

Salomon Rondon
Skifter til Newcastle: Odds 2,00 hos betfair

Jeg ville nok lige følge udviklingen i Newcastle, før jeg smider et beløb på denne transfer. Der er stor uvished i Newcastle i disse dage, hvor nye ejere står til at tage over, og det vides ikke, om de ønsker at beholde Rafael Benitez eller vælger en anden løsning. Der har været snak om Jose Mourinho.

Skulle Rafael Benitez fortsætte ved roret, ser jeg god værdi i et Rondon-skifte. Venezuelaneren var udlejet til Newcastle sidste sæson, og et permanent skifte til St. James' Park er i øjeblikket det mest oplagte valg.

Ryan Sessegnon 
Skifter til Tottenham: Odds 1,66 hos Betfair

Sessegnon var sidste sommer et brandvarmt emne og var bl.a. på Mauricio Pochettinos ønskeliste. Fulhams værdiansættelsen var dog for høj til, at klubberne gik efter ham, men situationen er nu anderledes.

Han har et år tilbage af sin kontrakt, og Fulham rykkede ned i Championship. Derfor bliver London-klubben formentlig nødt til at sælge denne sommer, og flere pålidelige journalister beretter, at Mauricio Pochettino fortsat er meget interesseret. 

Daniel Levy er kendt for at være en hård forhandlingsmand, og han har formentlig ikke travlt, hvis han kan se, at han spare nogle millioner ved at vente lidt endnu. Det er ikke det højeste odds, men skulle jeg give procenter på dette skifte, ville jeg sige 90 procent for et Tottenham-skifte, og derfor ser jeg værdi i dette odds.

David De Gea
Bliver i Manchester United: Odds 1,57 hos Betfair

Same old story. David De Gea er blevet rygtet væk fra Old Trafford, og det er vel ottende transfervindue i træk. 

Manchester United-keeperen har godt nok kontraktudløb næste sommer, men alligevel kan jeg ikke se ham forlade De Røde Djævle. 

Ole Gunnar Solskjær har langt vigtigere positioner at tage sig af end at skulle til at finde en erstatning for David De Gea, som har været klubbens klart bedste spiller over de seneste år. 

PSG skal ud og finde en ny målmand, men jeg kan ikke forestille mig, at det bliver David De Gea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED