Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Transferjournalist: Disse to storklubber holder øje med Højlund

Af Jeppe Augustsen
23.03.2023 Kl. 16:41
Der er ikke kun interesse fra de engelske storklubber i Rasmus Højlund.

Rasmus Højlund er for alvor blevet en interessant spiller for de europæiske storklubber.

Den unge danske komet er derfor også blevet kædet sammen med et muligt skifte til Premier League, hvor klubber som Arsenal og Manchester United bl.a. er blevet sat i forbindelse med Atalanta-angriberen.

Men det er ikke kun de engelske klubber, der viser interesse i Rasmus Højlund.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Finsk forretningsmand har budt på Manchester United

Transferjournalisten, Gianluca Di Marzio, fortæller nu, at de to italienske storklubber, Juventus og Napoli, også holder et vågent øje med danskeren.

– Jeg ved, at både Juventus og Napoli vil have ham. Det kommer an på Dusan Vlahovic´ og Victor Osimhens fremtid. Hvis Osimhen forlader Napoli, kan han blive et transfermål for dem. Forlader Vlahovic ‘Den Gamle Dame’, kan han blive et transfermål for dem, siger Gianluca Di Marzio til SpilXperten.

– Napoli og Juventus er hold, der kigger på Rasmus Højlund, fordi de måske snart skal til at sælge Osimhen og Vlahovic, og derfra vil de så presse på for et køb af den danske landsholdsangriber, lyder det fra transferjournalisten.

I den italienske presse har der tidligere været meldinger om, at Atalanta vil kræve omkring €40 millioner for Rasmus Højlund, hvis de skal sælge ham til sommer. Det svarer til cirka 300 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Annonce