AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 12:20
Transferguru: Her er Arsenals planer i næste transfervindue

Mikel Arteta går efter det samme i vinterens transfervindue.


Den normalt velinformerede transferekspert Fabrizio Romano har kastet noget lys på, hvad Arsenal har tænkt sig at gøre i det kommende transfervindue i januar.
 
The Gunners har fået en fremragende start på denne Premier League-sæson, og Arsenal indtager førstepladsen i ligaen i denne landsholdspause.
Arsenal foretog fem indkøb i sommerens transfervindue, da Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, Fabio Vieira, Matt Turner og Marquinhos blev hentet til klubben.
 
Arsenal håber at bringe endnu en midtbanespiller og en kantspiller til klubben til vinter. Det var noget, man også søgte efter i sommer, lyder det fra Romano.
 
- Jeg tror, deres prioriteter vil være det samme som i august; en midtbanespiller og/eller en kantspiller, men det vil afhænge af mulighederne på markedet, og om de finder den rette spiller, fortæller Romano til CaughtOffside.
 
Ifølge rygterne placerede Arsenal flere bud på Aston Villas Douglas Luiz på transfervinduets sidste dag i august, og det er nok ikke helt utænkeligt, at klubben vender tilbage med et nyt bud i januar.
 
En anden spiller, som også sættes i forbindelse med et skifte til Arsenal er Bayer Leverkusens Moussa Diaby, og klubben havde angiveligt talentspejdere til stede i forbindelse med Bayer Leverkusens 2-0-sejr over Atlético Madrid, hvor kantspilleren gjorde en god figur.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE