AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 13:18
Transferfri sommer: Chelsea har stadig ikke søgt om at få karantæne udsat

Chelsea har appelleret om at få transferkarantænen omstødt, men The Blues har fortsat ikke bedt Den Internationale Sportsdomstol om at fryse karantænen, mens appelsagen står på.


Da Chelsea indsendte sin appel til Den Internationale Sportsdomstol for at få omstødt transferkarantænen, kunne klubben i samme ombæring have anmodet om at få karantænen frosset,  mens appelsagen stod på.

BBC skrev kort tid efter,  at Chelsea ikke havde gjort brug af denne mulighed.  Nu bekræfter The Telegraph, at det stadig ikke er tilfældet.

Derfor er der meget, der tyder på, at Chelsea går en transferfri sommer i møde,  medmindre Den Internationale Sportsdomstol frifinder klubben,  inden transfervinduet lukker og slukker.

Grunden til at The Blues ikke har benyttet sig af chancen for at fastfryste karantænen skyldes angiveligt,  at klubben frygter at få karantænen forlænget,  skulle man tabe appelsagen.

Derfor tyder det på, at man i stedet har valgt at bide i det sure æble og er begyndt at afsone straffen,  mens man håber på, at man bliver frikendt af Den Internationale Sportsdomstol.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED