Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 11:33
Transferforbrug på 815 mio: Leeds har signing nummer 11 og 12 på vej

Det ser ikke ud til, at Leeds United er færdige med sine sommerhandler endnu.


Leeds United har allerede hentet 10 spillere i dette transfervindue, men antallet kan sagtens nå at blive til både 11 og 12 før deadline day den 5. oktober.

Ifølge Football Insider har Marcelo Bielsa & Co. nemlig budt £15 millioner på Todd Cantwell fra Norwich. Og det er måske nok til at få kanariefuglene til at sælge.

En kilde tæt på Norwich melder nemlig, at den 22-årige englænder, der i perioder var rygtet til blandt andre Liverpool og Manchester United, er udeladt af Daniel Farkes kamptrup denne søndag. 

Det kunne godt indikere, at en transfer var under opsejling. I sine 40 optrædener for Norwich scorede Cantwell syv mål og registrerede to assists sidste sæson.

Cantwell kan dog få følgeskab af endnu en ny signing, som formentligt vil være noget mere ukendt for de fleste Premier League-fans. Daily Mail melder søndag middag, at Leeds også forhandler med FC Utrecht om wingeren Gyrano Kerk.

Den 24-årige hollænder scorede 11 mål sidste sæson og er alsidig nok til at spille både som winger og som spidsangriber - hvilket Bielsa skulle sætte stor pris på. Utrecht kræver angiveligt £8 millioner for Kerk, hvilket ikke lyder som en kæmpemæssig mundfuld.

Og så alligevel. Før de potentielle signings af Cantwell og Kerk har oprykkerne allerede brugt omkring £80 millioner på nyindkøb i dette transfervindue. Ender klubben med også at signe den offensive duo, vil klubben ende med at have brugt mere end 815 millioner kroner på at forstærke sig.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED