AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 17:39
Tragisk ulykke: Migrantarbejder død under VM ved landsholdsresort

En tragisk ulykke er fundet sted under VM i Qatar.


Et af helt store samtaleemner for VM-slutrunden i Qatar er migrantarbejdere.

Mens VM-bossen i sidste måned fortalte, at omkring 400-500 migrantarbejdere er døde under deres arbejde i Qatar, er meldingen en anden hos medier og menneskerettighedsorganisationer, hvor adskillige tusinde meldes døde.

Nu kan The Athletic afsløre, at en migrantarbejder er gået bort under slutrunden.

Der er tale om en tragisk ulykke, som kostede en filippinsk mand livet.

Ifølge mediet gik han ved siden af en gaffeltruck og faldt ud over en rampe og ned på jorden med hovedet først. 

Hændelsen fandt sted på det femstjernede resort, Sealine Beach, hvor det saudiarabiske landshold holdt til. En helikopter ankom til stedet, men lægerne kunne ikke redde hans liv.

Migrantarbejderen var til stede på resortet pga. vedligeholdelse, hvor han havde til opgave at reparere lys på en parkeringsplads. Kilder til The Athletic fortæller, at han ikke bar en sikkerhedssele ifm. arbejdet, men det vides ikke, om han var blevet tilbudt det af selskabet, Salam Petroleum, hvor han var ansat.

Den qatarske regering har indledt en efterforskning:

- Hvis efterforskningen konkluderer, at de sikkerhedsmæssige foranstaltninger ikke blev fuldt, vil virksomheden underlagt en retssag og få hårde økonomiske sanktioner, lyder det i en pressemeddelelse.

Det meldes ikke, hvor gammel migrantarbejder var. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE