Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 22:36
Trængsel på lazarettet: Arsenal mangler op til 12 spillere inden Liverpool-opgør

Mandefald hos Arsenal inden mandagens vigtige opgør på udebane mod Liverpool.


Syv Arsenal-spillere rejser helt sikkert ikke til Liverpool mandag aften, men antallet af hjemmeblivende spillere kan blive skudt noget i vejret.
 
I alt er syv spillere definitivt ude med skader i form af Cedric Soares, Calum Chambers, Gabriel Martinelli, Pablo Mari, Shkodran Mustafi, Sokratis og Emile-Smith Rowe.
 
Dertil kommer, at Lucas Torreira døjer med en skade, mens Mikel Arteta har gjort det klart, at Mesut Özil aldrig kommer til at spille for Arsenal igen. Matteo Guendouzi har formentlig anmodet om en transfer - og kommer nok heller ikke i aktion. Så er vi oppe på 10.
 
Herudover er William Saliba, der endnu ikke har fundet sig til rette i England og Premier League, og som ifølge Mikel Arteta har brug for mere tid til at omstille sig.
 
Kieran Tierney kan komme i aktion, selvom han meldes tvivlsom. Han var ikke med i sidste uges opgør mod Arsenal, og det var meningen, at han skulle være tilbage på træningsbanen i løbet af ugen, men det er der ikke noget, der tyder på.
 
Også Liverpool må undvære en række spillere til kampen. Således er Alex Oxlade-Chamberlain, Joel Matip og Jordan Henderson alle skadet.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED