AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 19:55
Træner om Alli: "Ved ikke hvor han er"

Besiktas kan ikke få fat i Dele Alli, som burde have mødt op til træning.


Man skal ikke gå mange år tilbage, før forventningerne omkring Dele Allis fremtid var enorme grundet sine flotte præstationer for Tottenham.

Men karrieren er ikke gået helt som planlagt for den nu 26-årige englænder.

I starten af 2022 blev han solgt til Everton, og i sommer blev han så udlejet til tyrkiske Besiktas, hvor det heller ikke går godt. 13 kampe står han noteret for, og det tyder på, at han har spillet sin sidste kampe for Istanbul-klubben.

I et nyt interview fortæller Senol Gunes, der er træner for Besiktas, at klubben ikke kan komme i kontakt med Dele Alli.

- Vi gav Dele Alli tilladelse til at holde en mindre pause, men han er ikke komme tilbage endnu. Det regner, og det er sikkert derfor, at han ikke er kommet. Vi forsøger at finde ud af, hvor han er, siger Senol Gunes til A Spor.

Besiktas har en option på at gøre skiftet permanent til sommer, men den mulighed virker usandsnylig, da Senol Gunes ikke ser midtbanespilleren som en del af holdet.

LÆS OGSÅ: Liverpool er rasende på rival - vil appellere til Premier League

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE