AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 22:37
Tottenhams Lo Celso-handel betinget af Espanyol-spiller

Hvis Tottenham skal se frem til at drage nytte af Giovani Lo Celsos fodboldevner i den kommende sæson, kræver det i første omgang hjælp fra en transfer mellem Real Betis og Espanyol.


Tottenham vil til den forestående Premier League-sæson gerne forbedre deres offensiv ved at tilknytte sig Real Betis' argentiner Giovani Lo Celso, som har haft en ganske fornem sæson for Sevilla-klubben senest. 

Imidlertid er handlen mellem Real Betis og Tottenham gået en smule i hårknude, idet den spanske klub gerne vil have en erstatning på plads for Lo Celso, inden de frigiver ham. 

Den nye Real Betis-manager, Rubi, ser gerne Espanyols Borja Iglesias, som han tidligere har trænet, i klubben, inden han ønsker at forhandle videre om Giovani Lo Celso med Tottenham. Og ifølge det spanske medie Sport forlyder det, at Real Betis skulle være klar til at indfri Iglesias' frikøbsklausul for at hente ham til klubben.

Derfor tegner det til, at Giovani Lo Celso kan blive Tottenham-spiller i det igangværende transfervindue - formentlig til en transferpris i omegnen af 450 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED