AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 16:08
Tottenham-spiller skal til lægetjek hos Atlético Madrid i dag

Kieran Trippier ligner en færdig mand i Tottenham, da han nu har fået lov til at tage til lægetjek.


Tidligere i dag gik meldingerne på, at Atlético Madrid pressede på for at få hentet Kieran Trippier til klubben, og det tyder på, at den spanske storklub får held med sit foretagende.

For nu meddeler lokalmediet, football.london, at den engelske landsholdsback skal til lægetjek allerede i dag.

Endnu er Tottenham og Atético Madrid ikke helt enige om prisen for Kieran Trippier, men det må de dog forventes at blive meget snart, for højrebacken har fået tilladelse af the Lilywhites til at tage til lægetjek.

Handlen forventes endeligt gennemført i løbet af de kommende dage, og prisen kommer angiveligt til at lægge på omtrent £25 millioner, og dermed tjener Tottenham en god sum på englænderen, der kom til fra Burnley i 2015 for £3,5 millioner.

For bare et års tid siden var han et ret klart førstevalg på højre back i Tottenham, men via en stribe af dårlige præstationer i den forgangne sæson åbnede London-klubben op for et salg, der nu ser ud til at være meget tæt på.

Hos Atlético Madrid kommer Kieran Trippier til at være Juanfrans erstatning, og han vil sandsynligvis være det umiddelbare førstevalg i storklubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED