AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2023 15:48
Tottenham-spiller misser de næste seks uger

Tottenham er blevet ramt af endnu en skade, og den kræver en operation.


Det skulle have været en stor aften for Emerson Royal, der fik sin ottende landskamp for Brasilien, men Tottenham-spilleren endte med at blive skadet i weekendens træningskamp mod Marokko.

Skaden indtraf dog først i de absolut sidste øjeblikke af opgøret, men nu desværre for forsvarsspilleren og Tottenham skal han nu opereres.

For ifølge football.london har han pådraget sig en knæskade, der kræver en operation i den ene menisk, og efterfølgende skal han være ude i omtrent seks uger, inden han igen kan spille.

LÆS OGSÅ: Vildt målsnit: Én spiller i England overgår Haaland

LÆS OGSÅ: Han kostede 745 millioner, men han er jo slet ikke en klassespiller

Skaden er ærgerlig for Tottenham, der kæmper for at få en placering i top fire, men klubben kan dog glæde sig over, at januarsigningen Pedro Porro er begyndt at falde til i klubben.

Porro er nu også den eneste højre wingback tilbage i Tottenham, der har udlejet Djed Spence og ladet Matt Doherty smutte på en fri transfer til Atlético Madrid.

I denne sæson har 24-årige Emerson Royal spillet 32 kampe for London-klubben.

I forvejen er Tottenham ramt af skader til Ben Davies, Richarlison, Yves Bissouma og Rodrigo Bentancur.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE