Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 07:32
Tottenham ser Premier League-træner som mulig Mourinho-afløser

The Express skriver, at Tottenham ser Nuno Espirito Santo som en potentiel fremtidig træner.


Om det bliver før sæsonafslutningen, inden sæsonopstarten eller først om flere år, så har José Mourinho en tendens til at blive fyret fra klubberne, han står i spidsen for.

Og når det engang sker i Tottenham, er landsmanden og Wolves-træner Nuno Espirito Santo måske hans afløser. Det skriver The Express.

Spurs-bestyrelsesformand Daniel Levy skulle være en stor fan af den karismatiske manager, som førte Wolves op i Premier League, to syvendepladser i tabellen samt en kvartfinale i Europa League.

Santo har tidligere været rygtet til større klubber end Wolves, men det var særligt efter holdets fænomenale første sæson i Premier League, at han for alvor var på alles læber.

Trods skader har han dog haft held med at dirigere Ulvene tilpas langt væk fra nedrykningspladserne til, at de er sikre på den front, og det er måske også en bedrift i sig selv.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED