AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2019 11:40
Tottenham-profil misser sæsonforberedelse efter ny operation

En ny operation tvinger Eric Dier til at blive hjemme fra Tottenhams pre-season tur.


Når Tottenham-truppen rejser til Asien for at gøre sig klar til den kommende sæson, bliver det uden en af holdets profiler.

Den engelske landsholdsspiller, Eric Dier, er således ude af stand til at spille, da han har været gennem en operation, der skulle ordne en uspecificeret skade.

Det bekræfter Tottenham på sin hjemmeside.

London-klubben skal til Singapore og Shanghai, og her venter der kampe mod Juventus og Manchester United, men her må Mauricio Pochettino i stedet gøre brug af andre spillere på den centrale midtbane, og det kan blandt andet blive en mulighed for at se Tanguy Ndombélé i aktion.

Erik Dier døjede i sidste sæson med en lyskenproblemer, og han blev også opereret i foråret, og det resulterede i, at han blot startede inde i 18 ud af de 38 ligakampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED