AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 19:56
Tottenham-profil: Håber Eriksen er i klubben næste sæson

Jan Vertonghen håber, at Christian Eriksen bliver i klubben, selvom danskeren er klar til at komme videre i karrieren.


- Jeg føler, at jeg er et sted i karrieren, hvor jeg gerne vil prøve noget nyt.

Sådan lød ordene i sidste uge fra Christian Eriksen, og da den danske midtbanespiller har kontraktudløb næste sommer, er der blevet kastet brænde på det bål, der sender ham væk fra Tottenham i sommerens transfervindue.

Både Real Madrid og Manchester United står angiveligt klar i kulissen, men hvis det står til Jan Vertonghen, skal Christian Eriksen blive i Tottenham.

- Christian er en god spiller. Jeg har kendt ham, siden han var 16, og jeg har spillet med ham, siden han var 16 eller 17. Jeg håber, han er hos Tottenham i næste sæson. Han er en exceptionel spiller, fortæller Jan Vertonghen - som hæfter sig ved, at Tottenham holdt fast i alle nøglespillere sidste sommer – til Sky Sports.

- Selvfølgelig er der mange rygter, når transfervinduet åbner, men der var også rygter sidste år, og alle forblev sammen, så jeg er forhåbningsfuld.

Jan Vertonghen og Christian Eriksen har spillet sammen i en række sæsoner efterhånden. De har således både været holdkammerater i Ajax og Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED