Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 12:18
Tottenham øjner engelsk landsholdsspiller som erstatning

Tottenham vil finde en erstatning til Pierluigi Gollini.


Fraser Forster er højt på ønskelisten hos Tottenham Hotspur, når tankerne falder på en erstatning til reservemålmanden Pierluigi Gollini. Det melder The Athletic
 
Southampton-målmanden er på en kontrakt, der udløber til sommer, og The Athletic har tidligere meldt, at The Saints vil lade den 34-årige målmand gå. 
 
Tottenham vil i næste uge forsøge at lande en aftale omkring at bringe Forster til den nordlige del af London, hvor han skal fungere som reservemålmand for Hugo Lloris. 
 
Den nuværende reservemålmand Pierlugi Gollini er klar på at forlade klubben, når spillerens låneaftale slutter til sommer. Her kan han vende tilbage til Atalanta. 
 
Forster har spillet 134 Premier League-kampe for Southampton, og så var han på bænken for det engelske landsholdshold, da The Three Lions senest mødte Elfenbenskysten. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE