Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2021 15:00
Tottenham har store transferplaner: Vestergaard med på stjernespækket liste

Tottenham ser frem mod en travl sommer, hvor det er klubbens topprioritet at hente kvalitet til det bagerste geled.


Tottenham har hverken nok eller gode nok spillere i bagkæden, hvorfor klubben indleder sommerens transfervindue med forsvarsspillere på agendaen. Det belyser avisen The Athletics i en dybdegående artikel vedrørende Tottenhams transferplaner denne sommer 2021.

Først og fremmest er The Lillywhites ved at lukke en aftale med Serie Klubben Bologna, hvis japanske stopper Takehiro Tomiyasu  angiveligt er på vej til Tottenham Hotspur Stadium i en handel, der sender omkring 15 millioner pund plus bonusser til Italien. 

Tomiyasu er en midterforsvarer, der også kan dække ind på højre backen, hvor hans foretrukne position er som en del af en tremandsbagkæde. Men Spurs vil ikke lade sig tilfredsstille så let.

Højre backen Serge Aurier vil gerne forlade klubben, mens Spurs selv er uinteresserede i at fortsætte samarbejdet med ivorianeren, hvorfor det er en fordel, at Tomiyasu kan dække en højre back. Det er samtidig også årsagen til, at man vil fortsætte jagten på Norwich' 21 årige Max Aarons, som klubben har luret på i omkring et år.

Dertil kommer den store interesse i også at lande en handel med Sevillas franske forsvarsstjerne Jules Koundé. 

Den EM aktuelle stopper kan ligeledes dække flere pladser, men han er samtidig en dyr herre at få hjem. Her bør det alligevel tilføjes, at Sevilla er tvunget til at være åbne for bud denne sommer, da klubben stadig er pressede økonomisk som et resultat af coronakrisen.

Koundés har en frikøbsklausul, der ligger på 68 millioner pund, mens et bud forventes at være nødt til at overstige de 51,2 millioner pund, som City uden held forsøgte sig med sidste sommer. Et sted midt i mellem anses for at være tilstrækkeligt.

Inters stjerne i forsvaret Martin Skriniar er også et emne for Tottenham, som har fuldt slovakken i noget tid, men han kan samtidig blive dyr. En fælles bekymring med hensyn til både Koundé og Skriniar er i øvrigt, at begge kunne tænkes at ville ønske at spille Champions League bold i den kommende sæson.

Sidst, men ikke mindst, forlyder det fra The Athletics, at Tottenham fortsætter med at følge danske Jannik Vestergaard, der ovenpå en glimrende 2020/21 sæson er blevet et varmt emne for flere klubber, særligt, fordi han blot har et år tilbage af sin aftale med Sotuhampton.

Dette er alt sammen mange emner, men som Fabrizio Romano nævnte i sin Here We Go Podcast, så er det lige præcist sådan, at Tottenhams nye sportsdirektør Fabio Paratici arbejder.

Den Juve oplærte transferhaj har mange emner oppe at vende, og han går efter alle på samme tid. Derfra udvælger han de bedste.

Helt til sidst forlyder det, at Spurs også ser på at afskedige et par spillere, såfremt de lykkes med at få større navne ind af døren. Her er der blandt andet tale om Davinson Sanchez, mens også Cameron Carter-Vickers ligner en mand på vej ud af klubben.

Tidligere på sommeren forlød det fra forsvarsprofilen Toby Alderweirled, at han ønsker at skifte til en ny klub denne sommer. Det kan du i øvrigt læse mere om HER.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE