Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 14:39
Tottenham har kig på Bundesligaens højeste spiller

Eurosport skriver, at Tottenham har et godt øje til Stuttgarts Sasa Kalajdzic.


Han rager godt i vejret, 23-årige Sasa Kalajdzic, der med sine to meter er den højeste spiller i Bundesligaen. Han er altså til at få øje på, og det har Tottenham nu fået, skriver Eurosport.

Den 23-årige østrigske angriber har nemlig scoret 15 mål i 30 kampe for Stuttgart i denne sæson, og Spurs er vanen tro på udkig efter en backup til Harry Kane.

Londonklubben skulle nu have scoutet Kalajdzic nok til, at de er overbeviste om, at han måske er et bud værd. Derfor vil man nu forhøre sig om, hvorvidt Stuttgart vil sælge - og til hvilken pris.

Det er klart, at en fyrtårn som Kalajdzic fungerer som target man for sit mandskab, men den østrigske landsholdsspiller har også gode evner i opspillet og med bolden ved fødderne.

Der er tidlige indikationer på, at angriberen, der selvfølgelig har fået kælenavnet "Den Østrigske Crouch," er til salg for omkring £15 millioner.

Skulle han skifte til engelsk fodbold, vil han ikke beholde titlen som den højeste spiller i ligaen. Dan Burn fra Brighton er angiveligt to meter og én centimeter høj.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED