Tottenham fik ørerne i maskinen mod Bayern - City vandt hjemme

Af Rasmus Bendrup
01.10.2019 Kl. 20:52
Dagens Champions League-opgør bød på et nederlag til Tottenham, mens Manchester City knebent vandt over Dinamo Zagreb.

Der var lagt i kakkelovnen til en vigtig kamp, da Tottenham i dag tog imod Bayern München på hjemmebane, og det skulle vise sig at blive en målrig affære.

Efter 12 minutter bragte Heung-Min Son Tottenham foran, da han afsluttede i det lange hjørne, efter at han allerede i startfasen havde testet Manuel Neuer en del gange i Bayern-buret.

Der skulle dog ikke gå lang tid før tyske Joshua Kimmich udlignede på et langskud blot tre minutter efter Sons føringsmål.

Herefter bølgede det frem og tilbage indtil kort før halvleg, da Bayerns målmaskine, Robert Lewandowski, på akrobatisk vis tog bolden med sig ind i feltet, inden han senere modtog den igen og resolut huggede bolden ind bag Hugo Lloris, og så stod der 2-1.

Dernæst blev det tid til et målshow fra den tidligere Arsenal-spiller, Serge Gnabry, som scorede sit første mål ud af fire efter 53 minutter, og blot to minutter senere proppede han igen bolden i kassen.

Harry Kane bragte en smule spænding i opgøret med en straffesparksscoring efter 61 minutter, inden Gnabry lukkede opgøret med sin tredje scoring syv minutter før lukketid.

Det skulle dog ikke blive kampens sidste scoring, da Lewandowski scorede igen efter 87 minutter med en flot og forsigtig afslutning, som han sendte mod det lange hjørne.

Minuttet efter blottede Tottenham sig igen, da Gnabry udnyttede en kontra og huggede på mål. Afslutningen tordnede ind bag Lloris, og så stod der 2-7, hvilket også blev kampens resultat.

Anderledes stille gik det for sig i Manchester, hvor Manchester City tog en 2-0-sejr imod Dinamo Zagreb, da indskiftede Raheem Sterling efter 66 minutter startede City-maskinen med kampens første scoring.

Stortalentet Phil Foden fik ligeledes en vigtig rolle, da han i overtiden scorede til 2-0 og sikrede The Citizens tre vigtige point.

Dermed ligger Tottenham nummer tre i gruppe B med ét point, mens Manchester City topper gruppe C med maksimumpoint for sine to første kampe i dette års udgave af Champions League.